Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Skridskor på Borgmästarefjärden

Karlskronabloggen har tidigare visat flera fina gamla vykort med vintermotiv och skridskoåkning på Borgmästarefjärden i början av 1900-talet, Numera är det knappt någon vinter i Karlskrona överhuvudtaget, ens jämfört med 1960-talet då vi kunde åka skridskor varje vinter på fjärden. Senast jag åkte var nog år 2000 då det var kallt just runt nyår och perfekt skridskois, men idag var det dags att återigen snöra på de gamla skridskorna från början av 1970-talet och ge mig ut på isen igen tillsammans med några hundra andra “kaulskroniter”! Lite längre mot vänster inne i själva viken var det betydligt fler som åkte, men jag tycker denna bild blev bäst och passar därför som “Dagens Bild“.

Skridskor på Borgmästarefjärden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>