Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

En timme Thoralf Alfsson

Har just tillbringat en timme med att lyssna på denna intervju med förre riksdagsmannen Thoralf Alfsson i Radio Länsman. Thoralf satt i riksdagen 2010-2014, men satsar nu helhjärtat på kommunpolitiken i Kalmar, där han helt klart är en “nagel i ögat” både de styrande och tidningen Barometern.

Thoralf driver även en av Sveriges mest välbesökta politiska bloggar (länk finns i högermarginalen) där han ständigt gräver fram uppgifter från kommunala och statliga myndigheter, t ex om de absurda kostnaderna när det gäller “ensamkommandebluffen”.

En fantastiskt bra intervju med en jordnära politiker och människa som får komma till tals i en timme och framföra enbart vettiga och egentligen självklara synpunkter. Den intervjun borde alla som ännu inte förstått hur verkligheten ser ut i dagens “Sverige” lyssna på och lära sig av!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>