Arkiv

Bokbörsen

En timme Thoralf Alfsson

Har just tillbringat en timme med att lyssna på denna intervju med förre riksdagsmannen Thoralf Alfsson i Radio Länsman. Thoralf satt i riksdagen 2010-2014, men satsar nu helhjärtat på kommunpolitiken i Kalmar, där han helt klart är en “nagel i ögat” både de styrande och tidningen Barometern.

Thoralf driver även en av Sveriges mest välbesökta politiska bloggar (länk finns i högermarginalen) där han ständigt gräver fram uppgifter från kommunala och statliga myndigheter, t ex om de absurda kostnaderna när det gäller “ensamkommandebluffen”.

En fantastiskt bra intervju med en jordnära politiker och människa som får komma till tals i en timme och framföra enbart vettiga och egentligen självklara synpunkter. Den intervjun borde alla som ännu inte förstått hur verkligheten ser ut i dagens “Sverige” lyssna på och lära sig av!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>