Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Idel förluster för KHK

Det går inte speciellt bra för Karlskrona HK i Svenska HockeyLigan (SHL) och igår kom tolfte hemmaförlusten i rad mot Färjestad med 2-4. Det är nog bara för KHK att rikta in sig på kommande kvalspel mot något av de två första lagen Allsvenskan, för märkligt nog åker inget lag ur SHL utan alla får chansen att kvala sig kvar!

För övrigt tycker jag det är ännu märkligare att det fortfarande går att se alla matcher i SHL helt gratis i direktsändning med superb bildkvalitet och svensk kommentator på nätet via olika streamingsidor?

Idel förluster för KHK

En av få stunder KHK-anhängarna kunde glädja sig var när KHK tog ledningen med 1-0. (Bild på min bärbara dator där jag följde delar av matchen, på slutet dock mest för att se Färjestad göra 2-4 i tom bur som innebar att jag prickade rätt resultat hos Unibet).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>