Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Intressant bortförklaring…

Polisen i Tyskland la ju “locket på” om alla överfallen på unga kvinnor under nyårsfirandet i Köln, men efterhand som sociala medier uppmärksammade och skrev om händelsen blev trycket för stort på censuren. Många uppgifter har kommit ut genom läckor hos polisen i Köln, där jag kan tänka mig att många anställda där inte gillade polischefens och borgmästarens beslut om “locket på”.

En intressant uppgift publicerar engelska “The Telegraph” idag om en av alla som polisen omhändertog och som ska ha sagt att han “måste bli vänligt behandlad eftersom han blivit inbjuden av Mrs. Merkel”, dvs Tysklands verklighetsfrånvända förbundskansler Angela Merkel som startade hela “flyktingkalabaliken” med sitt uttalande om att alla(h) var välkomna till Tyskland och resten av EU.

Intressant bortförklaring...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>