Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Numera gratis Marinmuseum

Från och med den första februari 2016 blir det fritt inträde på alla statliga muséer i Sverige. På Marinmuseum i Karlskrona har det varit gratis inträde sedan den 22 december 2015. Enligt ett pressmeddelande från Marinmuseum kommer detta fria inträde att förlängas att gälla även under januari månad.

Så nu är det alltså helt gratis att besöka Marinmuseum för alla vilket helt klart kommer att innebära att många fler Karlskronabor kommer att besöka Marinmuseum, kanske bara att titta in en stund under en söndagspromenad, precis som tidigare för ett antal år sedan när det också var gratis på alla statliga muséer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>