Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

ID-kontroller på Kastrup

Idel välkända vyer för mig i detta klipp från Kastrup idag, bara timmar innan ID-kontroller av alla resande tar sin början. Det innebär inga problem för oss som bara åker från Karlskrona till Kastrup eller vice versa. Jag kan dock förstå pendlare i Malmö eller Köpenhamn som jobbar på andra sidan sundet och som blir drabbade av förseningar när de måste byta tåg på Kastrup vid resor mot Sverige.

Det är dock helt klart något som borde införts för många, många år sedan för att stoppa den absurda strömmen av “flyktingar” till Sverige. Att den nya regeringen nu vaknar när situationen är totalt ohållbar innebär bara ytterligare stöd för Sverigedemokraterna som har förespråkat detta i minst tio år.

Att sen Sverige har en vice statsminister som säger att “Sverige måste tillfälligt anpassa sig till verkligheten”, säger ju det mest om Miljöpartiet och Åsa Romsons verklighetsuppfattning.

För övrigt ett ovanligt bra och neutralt klipp från Sydsvenskan nedan! Annars brukar gammelmedierna mest leta fram enbart personer som är missnöjda!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>