Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande siffror för SD

Inom loppet av mindre än ett dygn presenterades fyra nya opinionsmätningar som alla fyra gav nya rekord till Sverigedemokraterna. Efter några månaders stiltje verkar nu uppgången fortsätta i samma takt som tidigare och att SD är Sveriges största parti i verkligheten torde nog vara helt klart. Nu är partiet störst bland MÄN i alla mätningar, t o m i de mest “politiskt korrekta” mätningarna.

Glädjande i TV4/Novus mätning är också att  SD nu är största parti bland ungdomar i åldern 18-29 år. Inte speciellt överraskande för det är den gruppen som på olika sätt drabbas hårdast av den havererade massinvandringspolitiken. Att SD nu även är störst för alla svenskar i åldern 50-64 år känns egentligen helt självklart eftersom fler och fler fått upp ögonen för samhällshaveriet. Tyvärr många i den gruppen som fortfarande bara hämtar nyheter från gammelmedier som t ex “oberoende” SVT eller Aftonbladet och Expressen, men det pågår en långsam anpassning till verkligheten, vilket resultatet klart visar.

Som grädde på moset passerade Sverigedemokraterna samtidigt 23 000 medlemmar, vilket innebär att det tillkommit 3 000 nya medlemmar bara på de två månader sedan “drömgränsen” 20 000 medlemmar passerades.

För att anknyta till Karlskrona såg jag nyligen att antalet medlemmar skrivna i Karlskrona ökat med hela 42 procent(!) sedan föregående årsmöte i januari i år! Den nya folkrörelsen växer onekligen snabbt!

Lysande siffror för SD

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>