Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lunch med Linus Bylund?

Att äta lunch med Linus Bylund kan leda till att man förlorar sitt jobb, men för alla oss som inte oroar sig över sådant finns nu chans att äta lunch med Linus via denna auktion på Tradera! Ungefär som för något år sedan när man kunde vinna en golfrunda tillsammans med Jimmie Åkesson! Auktionen är upplagd av Linus själv:

“Är du trött på ditt arbete? Känner du någon som du tycker förtjänar att få sparken? Eller är det till och med till äventyrs så att du tycker att Linus Bylund verkar vara ett kul lunchsällskap? Delta i budgivningen och kamma hem en bjudlunch med det uppenbart riskabla umgänget i fråga. Lunchen äts i Stockholm och kan ske vid lämpligt datum fr.o.m januari – mars 2016.”

Underbart formulerad auktion och jag förutsätter att det är Linus själv tillsammans med Joakim Wallerstein på Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning som ligger bakom auktionen!

Det ska för övrigt bli mycket intressant att lyssna på Joakim Wallerstein när han kommer till Karlskrona i februari för att berätta om sina briljanta reklamkampanjer för Sverigedemokraterna, t ex den lilla minimala annonseringen på en enda tunnelbanestation i Stockholm som genererade helt otrolig gratisreklam tack vare alla “duktiga idioter” från vänsterflanken som rev ned reklamen. Dessutom ovärderlig reklam från gammelmedierna som dels hade dessa protester som huvudnyhet och dessutom lurades av de helt medvetna felstavningarna.

Lunch med Linus Bylynd?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>