Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

När argumenten tryter…

Kollade faktiskt hela interpellaltionsdebatten i fredags mellan utrikesminister Margot Wallström (S) och Mathias Sundin (L/FP), Mikael Oscarsson (KD) och Kent Ekeroth (SD) som alla tre gick mycket hårt åt Margot Wallström när det gäller regeringens absurda politik i konflikten mellan Israel och hittepålandet “Palestina”! Särskilt Mathias Sundin var riktig vass mot utrikesministern, även om Kent Ekeroth givetvis var ännu vassare, som framgår i klippet nedan!  Margot Wallströms slutreplik säger det mesta när hon i brist på argument, började tjata om “järnrör”. När det “argumentet” tas till vet man att svaren saknas och utrikesministern hade faktiskt inte ett enda vettigt svar på någon av de tre interpellanternas frågor.

När argumenten tryter...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>