Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Årsbok om Erik Langemark

Med anledning av att det är 100 år sedan Karlskronakonstnären Erik Langemark föddes så hedrar Föreningen Gamla Carlscrona minnet av Erik genom “Årsbok 2015 – Erik Langemark och gamla Karlskrona”. Priset för årsboken är 140 kronor för medlemmar och 180 kronor för icke medlemmar. På bilden ordförande Göran Mårtensson till höger och Rolf Andersson till vänster som står här utanför CityHallen under helgerna fram till jul. Förutom årsboken finns även ett par äldre årsböcker till starkt rabatterade priser plus att du, så länge de räcker, kan köpa nytryck av gamla Karlskronamotiv på vykort till priset TVÅ kort för EN krona(!). Perfekt för alla som skickar julkort på det gamla vanliga sättet!

Årsbok 2015 - Erik Langemark och gamla Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>