Arkiv

Bokbörsen

Vilken otrolig gratisreklam

Idag inleddes Landsdagarna för Sverigedemokraterna i Lund! Det blev en udda inledning, med oenighet mellan några få talare och partiledningen, men partisekreterare Richard Jomshof redde ut situationen galant. Efter lunchuppehållet fick sedan Sverigedemokraterna ovärderlig reklam av “oberoende” Sveriges Television.

Det var dock garanterat helt ofrivilligt, men det SVT gjorde var att visa hela Sverigedemokraternas “intro” till Landsdagarna i direktsändning klockan 13.40 när sändningen startade efter lunch. Normalt hade studion brutit in direkt, men jag gissar att varken Mats Knutson, Margit Silberstein, Love Benigh eller någon av teknikerna hunnit tillbaka från sin lunch så allt nedan gick ut i direktsändning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>