Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det går snabbt för SD nu…

Bara ett par veckor efter att delmålet på 20 000 medlemmar passerades nådde Sverigedemokraterna idag 21 000 medlemmar, så det går onekligen mycket snabbt just nu efterhand som fler och fler vaknar och ser den verklighet som gammelmedier och sjuklöverpolitiker i åratals försökt dölja för svenska folket.

För att anknyta till Karlskrona så fick SD tre nya medlemmar bara i samband med lördagens aktivitet vid Klaipedaplatsen! Där dök även två personer, som sedan tidigare var medlemmar, upp för att aktivera sig och vara med och dela ut flygblad och information. En fantastisk utveckling att fler och fler “vågar ta steget”!

Sverigedemokraterna nådde idag 21 000 medlemmar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>