Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Idag startade kampanjen

Det var en mycket lyckad start för SMS-kampanjen “Upprop för folkomröstning om invandringen och Sveriges framtid” idag. Kampanjen startade över hela Sverige idag och hela åtta medlemmar från SD Karlskrona fanns vid Klaipedaplatsen och delade ut flygblad och information samt bjöd på korv med bröd plus kaffe och kaka. Hundra korvar gick åt, flera besökare skickade SMS för att delta i kampanjen direkt och partiet fick även tre nya medlemmar! Kampanjen fortsätter genom att “lappa bilar” runt om i Karlskrona och det kommer även inom kort ett utskick som görs ut till alla hushåll i Blekinge

Här fyra av de åtta deltagarna i form av Lotta AntmanPaul Cederholm, Göran Eklund och Helen Olsson.

Idag startade SMS-kampanjen "Upprop för folkomröstning om invandringen och Sveriges framtid"

2 comments to Idag startade kampanjen

  • Micke

    Kämpa på..

    Vi är många som läser bloggen och du gör ett bra jobb!

  • Karlskronabloggen

    Tack för det Micke, och ja, antalet läsare har verkligen ökat extremt mycket senaste året när jag kollar statistiken. Skulle vara kul med fler kommentarer, men som jag skrivit i ett separat inlägg tidigare så vet jag vad det beror på.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>