Arkiv

Bokbörsen

Opinionen i oktober

Både Sentio och YouGov konstaterar att Sverigedemokraterna är största parti i Sverige just nu i opinionen. Det är tredje månaden i rad när det gäller YouGov och andra månaden i rad när det gäller Sentio. Däremot verkar ökningen ha avtagit och partiet har stabiliserat sig kring 25 procent av väljarna, åtminstone för tillfället. Kristdemokraterna ligger under riksdagsspärren i bägge mätningarna, men där är jag rätt säker på att vi kommer att få se en förändring nästa månad, då Kristdemokraterna genom sina senaste utspel helt klart kommer att plocka väljare från övriga allianspartier.

Opinionen i oktober

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>