Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jubelkvällar i Sparresalen

Här kommer reklam för Föreningen Gamla Carlscrona som i år firar 70-årsjubileum med bl a “Jubelkväll” i Sparresalen med tre föreställningar på lördag och söndag 17-18 oktober. Den första föreställningen på lördag klockan 16.30 är snart slutsåld, men biljetter finns till lördag klockan 19.30 och söndag klockan 16.00. Du kan boka via telefon till föreningen, eller köpa eventuellt överblivna biljetter direkt på plats. Säkrast dock att boka ifall du vill se denna fartfyllda föreställning med sång, musik och revynummer som pågår två timmar utan paus.

Jubelkvällar i Sparresalen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>