Arkiv

Bokbörsen

Inför partiledardebatten

Ikväll är det partiledardebatt i Agenda i SVT2 klockan 20.00 och förhoppningsvis även på nätet för oss som inte kan följa den på TV. Som lite försmak kommer nedanstående underbara klipp som förbättrats något från originalet. Tyvärr kommer vi dock inte att få se Annie Lööf i dagens debatt, men det ska ändå bli ovanligt intressant att följa en partiledardebatt när det inte är valår. Jag skulle gissa att intresset för debatten åtminstone fördubblades efter att alliansledarna i fredags förklarade att decemberjuntan nu är död och begravd.

PS. Passa även på att spela “PK-Bingo” under debatten och kommentarerna i SVT. Här är “brickan” som du kan skriva ut och det blir nog full bricka rätt snabbt under kvällen!

PK-Bingo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>