Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trevligt på Holmsjö Marknad

Sverigedemokraterna Karlskrona var på plats vid dagens Holmsjö Marknad och som vanligt var höstmarknaden betydligt mer välbesökt än vårmarknaden, både när det gäller “knallar” och besökare.

Dagens Bild” i Karlskronabloggen kommer därför från marknaden och på SD Karlskronas gruppledare Christopher Larsson som med hjälp av bloggförfattaren tog hand om förmiddagspasset i tältet. Det var faktiskt helt utan undantag enbart mycket trevliga samtal med gamla, nya, kommande och potentiella väljare.

Kaffet, kakorna och broschyrerna hade en strykande åtgång och det märks onekligen hur intresset för Sverigedemokraterna hela tiden ökar och många ville naturligtvis diskutera vad som kan komma att hända nu efter att “Decemberöverenskommelsen (“DÖ”) igår eftermiddag förpassades till historiens skräphög.

Trevligt på Holmsjö Marknad

Sverigedemokraterna Karlskronas gruppledare Christopher Larsson på Holmsjö Marknad hösten 2015. Bilden tagen precis innan jag skulle åka hem från marknaden och inte ens hade haft tid att ta bilder tack vare alla trevliga besökare. Denna bild tagen i all hast när solen sken fram mellan träden mot Sverigedemokraternas tält blev faktiskt riktigt bra när det gäller huvudmotivet om jag får skriva det själv!

2 comments to Trevligt på Holmsjö Marknad

  • Bränteknuva

    Alltid trevlig marknad i Holmsjö och ni hade mångdubbla besökare jämnfört med socialdemokraterna. Tackar även för trevligt samtal.

  • Karlskronabloggen

    Ja, det var mycket trevligt och det jag gladdes mest över var hur många äldre människor som stannade till och pratade som kände till verkligheten i Sverige. Helt klart når alternativa ocensurerade medier fram även i den åldersgruppen.

    Speciellt trevligt när det gäller Socialdemokraterna var att kommunalrådet Patrik Hansson gick förbi SD-tältet just när det var absolut “knökfullt” med intresserade som stannat till, men hans förvånade ansiktsuttryck hann jag tyvärr inte få upp kameran för att dokumentera.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>