Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Åkesson frågar Löfven

Statsministerns frågestund” idag i riksdagen och ett utdrag när Jimmie Åkesson (SD) frågar statsminister Stefan Löfvén (S) hur i hela fridens namn den extrema strömmen av “flyktingar” på cirka tusen människor varje dag ska klaras upp rent ekonomiskt för Sverige? Döm själva om Jimmie Åkesson fick något svar!

2 comments to Åkesson frågar Löfven

  • Nu vill jag vara mycket tydlig med vad jag anser om stassministerns frågestund. I beaktande av de ingångsvärden som erhölls via statsTV kan jag bara uttrycka det i ett ord, katastrofalt!
    Som en person som uppskattar ordning och reda så trodde jag “frågestund” innebar en fråga kommer – varvid man efteråt erhöll ett svar.
    Hade grymt fel. Pinsamt snömos om jag ska vara extra tydlig!

  • Karlskronabloggen

    Helt riktigt! Ganska meningslöst med “Statsministerns frågestund” eftersom det är först en kort fråga på en minut, statsministern har en minut för meningslöst “svar” och pratar om något helt annat, sen följdfråga en minut med ställande av samma fråga igen och sen får statsministern sista repliken och svamlar vidare utan att ens behöva svara på den ursprungliga frågan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>