Arkiv

Bokbörsen

Julia Caesar “twittrar”

Julia Caesar” kommer som vanligt i morgon med sin söndagskrönika på Snaphanen. Expressens “uthängning” av vem som dolde sig bakom pseudonymen “Julia Caesar” har fått totalt motsatt effekt mot det Expressen och DN eftersträvade. Novus har gjort en undersökning om bl a Julia Caesar och konstaterar:

“Julia Caesar är idag känd av en majoritet (55%) av Svenska folket, men 48 % av svenskarna hörde för första gången talas om henne i samband med granskningen av DN och Expressen, innan dess var det endast 7 % av svenska folket som kände till henne.”

Det ska onekligen bli intressant att ta del av morgondagens krönika!

Julia Caesar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>