Arkiv

Bokbörsen

Lyckeby Marknad i regnet

Jag tycker det är mycket viktigt för politiska partier att synas på marknader och liknande även när det inte är valår. På plats på Lyckeby Marknad idag var Sverigedemokraterna och morgonpasset togs av från vänster på bilden nedan Mats Mattiasson, Lotta Antman och Göran Eklund plus bloggförfattaren som här agerade fotograf. Tråkigt väder med regnskurar som avlöste varandra, men många värmande möten med mycket trevliga väljare och kommande väljare, precis som vid Karlskrona Skärgårdsfest senast!

Sverigedemokraterna på plats i regnet på Lyckeby Marknad 2015-09-05

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>