Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vad har hänt i gränden?

Dagens Bild är från Norra Möllebacksgränd där det normalt sett är fullt utnyttjande av parkeringarna i blå zon, men nu bara två platser av officiella sex plus en handikapplats och sedan tre ytterligare som egentligen innebär parkeringsförbud, men som senaste halvåret verkar vara helt OK att parkera. Tidigare kom parkeringsvakterna mitt i natten och satte böter, men nu verkar det OK att parkera även på dessa platser och jag tror jag vet orsaken 😉 Har aldrig sett så många lediga platser där så jag fick gå och kolla så skyltningen inte var ändrad innan jag körde in i gränden och pratade även med en annan boende som också var lika förvånad.

Parkering i Norra Möllebacksgränd

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>