Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nu finns plåster för alla!

Senaste veckan har en nästan lika stor snackis som IKEA-morden i Västerås varit att apoteken i Sverige bara har en färg på sina “hudfärgade plåster” vilket naturligtvis anses “rasistiskt” i Sverige.

Nu har äntligen dock ett danskt företag kommit med en genial lösning som förhoppningsvis passar alla så att vi nu ser en lösning på detta helt enorma samhällsproblem som genomsyrat sociala medier i snart en vecka.

Äntligen om plåsterproblemet

UPPDATERAT:

Det danska företaget som tillverkar dessa plåster har fått en tilläggsbeställning från Sveriges regering! Det är ett plåster speciellt framtaget för återvändande “svenska” krigsveteraner som som kommit tillbaka på semester eller för gott efter sina insatser för Islamiska Staten (IS). Det danska företaget själva kallar denna extrabeställning “Mona Sahlin-plåstret”.

Mona Sahlin-plåster för "svenska" IS-terrorister

1 comment to Nu finns plåster för alla!

  • Lars Ottosson

    Konstigt att ingen tycker att vitt toalettpapper är rasistiskt och kräver att det även ska finnas bruna toalettpapper

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>