Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dagens “PK”-trams

Dagens politiskt korrekta (PK) trams kommer från “aktivisten” Steffi Alouch, som fått utrymme i P3 Nyheter för att beklaga sig över att “hudfärgade plåster” bara finns i en färg med bl a kommentaren “Den som vill köpa något annat för att matcha sin hudton måste beställa från ett annat land.” Helt klart en artikel skulle platsat på tidigare underbara och populära sajten “Dagens Lokaltidningsbesvikelse”. Kommentarer i i övrigt är helt överflödiga, men lyssna även på klippet i länken till P3 nedan: “Bara ett hav av beige”.

Sveriges Radio P3 Nyheter: “Hudfärgade plåster finns bara i en färg”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>