Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande reklamkampanj SD

Informationsavdelningen hos Sverigedemokraterna har idag levererat en absolut lysande reklamkampanj i Stockholms tunnelbana vid Östermalmtorgs station! Kampanjen är på engelska och Sverigedemokraterna ber om ursäkt för tillståndet i Sverige där det organiserade tiggeriet florerar helt utan åtgärd. Partiet välkomnar samtidigt turister tillbaka till ett bättre Sverige 2018! Absolut briljant marknadsföring och det ska bli intressant att följa hur gammelmedierna tacklar detta – blir det “locket på” och ingen information alls eller… ?

Resumé: “SD ber om ursäkt till turister i ny kampanj”

SD ber om ursäkt till turister i ny kampanj

SD ber om ursäkt till turister i ny kampanj och detta är bara en av många skyltar på Östermalmtorgs tunnelbanestation just nu!

2 comments to Lysande reklamkampanj SD

 • Denna reklam finns på EN t-banestation i EN stad i hela Sverige..
  Och hela samlade PK-vänstern går i taket..
  Visst är det något att förnöjas över?
  Skulle som uppföljning inte “När hade du en EU-migrant hemma på middag sist?” göra sig bra på T-banestationerna Mariatorget eller Slussen???

 • Matts

  Jag tyckte det var beklämmande att se (videoklipp på youtube) polisens flathet när västerpöbeln återigen trampade på demokratin. Fram med gummikulor och vattenkanoner!

  Ännu mer beklämmande att se var det lilla barn som en av de rabiata kvinnorna hade släpat med sig. Stackars barn.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>