Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie och Ultima Thule

Senaste dagarna har det varit skriverier i gammelmedierna om att Jimmie Åkesson bjudit hem vänner och överraskade med att bjuda på “vikingarockbandet” Ultima Thule som underhållning på sitt surströmmingsparty.

Jag förstår inte nyhetsintresset för en privat fest av detta slag överhuvudtaget, lika lite som när gammelmedierna ifrågasatte hos vem en av riksdagsledamöterna semestrade för en tid sedan. Det är väl var och ens privatsak vem eller vilka man umgås med hemma i trädgården eller på semestern, men tydligen gäller andra regler för Sverigedemokraterna? Jag ser inget som helst “kontroversiellt” med Ultima Thule som gammelmedierna klistrar som epitet på denna fantastiskt bra musikgrupp.

Det var ju inte på något sätt en hemlig fest utan via Facebook delade många av deltagarna med sig både texter och bilder från den mycket lyckade festen i Sölvesborg redan samma kväll och på söndagen. Jag roade mig med att sammanställa några i detta lilla kollage med Ultima Thule tillsammans med Jimmie Åkesson och Louise Erixon, partisekreterare Richard Jomshof, riksdagsman Kent Ekeroth och Sverigedemokraternas starke man i Karlskrona Christopher Larsson som alla poserar tillsammans med bandet som stod för musikunderhållningen och bilderna är “lånade” från Facebook!

Sverigedemokraterna och Ultima Thule

3 comments to Jimmie och Ultima Thule

 • Matts

  Intet nytt i DDR 2.0

  Som vanligt tar slaskamedia chansen att utmåla SD som hemska och ondskefulla.

  För att inte tala om rapporteringen igår om mjölet på SVT…

 • Karlskronabloggen

  Ja, fast det är märkligt att det ännu inte gått upp för dessa “journalister” att all sådan rent lögnaktig rapportering numera genomskådas av fler och fler. Det skulle vara intressant att se en förklaring till hur detta mjöl i ett kuvert kunde kopplas till Sverigedemokraterna. Sen fick ju också Ultima Thule en enorm gratisreklam för sitt nya album – för att inte tala om företaget som säljer “Give ´Em Hell”-tröjorna. Såg just via Facebook att de är helt överhopade av beställningar av denna tröja! Jag känner flera som har beställt 😉

 • Micke

  Kul att Ultima Thule spelar fortfarande (Eller kanske igen?)! Lyssnar regelbundet på deras musik från 90-talet.

  Icke att förglömma så är ju även Richard Jomshof en väldigt duktig musiker, även om han tyvärr inte är så aktiv längre.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>