Arkiv

Bokbörsen

“Hon ska inte vara så kaxig”

I torsdags var det debatt i SVT angående Dansk Folkepartis stora framgång i det danska valet med bl a Julia Kronlid (SD) och Mona Sahlin (S) under ledning av Nike Nylander (SVT). Jag lånar tre rutor från Affes Statistikblogg där det finns en längre serie roliga pratbubblor från debatten. Julia fick bl a in några poänger med de senaste opinionsmätningarna som undanhållits i alla gammelmedier! Julias replik nedan och Monas svar lite senare är helt autentiska, dock minns jag inte Nikes kommentar, men det kanske bara var så hon tänkte?

Julia Kronlid vs. Mona Sahlin från Affes Statistikblogg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>