Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Böter, men inget sprut idag

Jag tycker det är märkligt att många bilförare inte håller koll på de tider de inte kan parkera på vissa gator. Här ett exempel från Västra Köpmangatan där det är parkeringsförbud tisdagar 09-12, men varje tisdag står det bilar där med böteslapp. Jag vet inte om det kan vara för att det är en så kort sträcka med bara cirka fem parkeringsplatser uppför backen och att man just svängt runt hörnet nedan till vänster? Jag ser annars Västra Vittusgatan, som i och för sig har en betydligt längre sträcka, där det är parkeringsförbud måndagar 13-16, men där är alltid kliniskt rent från bilar just under den tiden.

En andra notering på Dagens Bild med felparkerarna är att idag sprutar inte “Bernths stråle” längre. Vi får väl hoppas att det bara är att kort avbrott och att fontänen är igång på torsdag igen när det är Lövmarknad.

En tredje notering är den vita lilla skåpbilen som gör en förbjuden vänstersväng ut på Borgmästarekajen, vilket är vanligt. Jag ser ofta polisbilar på väg från polishuset som “genar” där och gör samma förbjudna sväng.

Böter, men inget sprut idag

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>