Arkiv

Bokbörsen

Karlskrona Pride igen

Karlskrona Pride” hölls idag för andra året i följd, men arrangörerna hade inte samma tur med vädret som förra året, men det var åtminstone uppehåll i regnandet under själva paraden genom Karlskronas gator från Handelshamnen upp till Stortorget. Vad jag kunde se var det rätt tunt med lokalkändisar i paraden, de enda jag upptäckte var tidigare socialdemokratiska partibytarna Yvonne Sandberg-Fries och Björn Fries som gick i täten för varsin grupp för sina respektive nya politiska partier.

Karlskrona Pride 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karlskrona Pride 2015

Karlskrona Pride 2015

Karlskrona Pride 2015

Karlskrona Pride 2015

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>