Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ännu inte en enda köpare

I en gammal bok hittade jag detta rabattkort och har lagt upp det till försäljning på fantastiskt nyttiga och populära “Säljes, bytes, köpes, skänkes i Karlskrona”Facebook, (gammelmedieägda “Blocket” behövs inte ens när man bor i Karlskrona) men efter flera timmar – ännu inte ett enda bud! Kan det bero på att jag skrev fel avgångstid för återresan till Tjurkö eller är det inte så många som pendlar med Rederi Lido idag?

Sju resor kvar med resor från Tjurkö för alla som pendlar till Karlskrona

2 comments to Ännu inte en enda köpare

  • Bosse B

    Utmärkt Traderaobjekt! Biljettsamlare finns world-wide. Inte alls säkert att köparen skall sökas i Karlskrona. Själv bor jag på Ronneby Brunn med hela familjeklanen inkl 6 barnbarn den 1-5/8. Ser fram mot loppisen i Brunnsparken. Kanske jag hittar ett lika fint objekt.

  • Karlskronabloggen

    Ja, är du på plats tidigt kan du nog göra fynd på loppisen i Ronneby. Mitt i sommaren är tiden det är flest försäljare på plats och många är tillfälliga säljare som kanske bara kommer en gång. I princip alla som står inne i Brunnshallarna har fasta platser och säljer hela säsongen, så där gör man sällan några fynd. Vi var där på säsongspremiären för några veckor sedan, men det blev ingen handling alls. Jag brukade själv stå och sälja där någon gång om året tidigare för att bli av med lite vykort och annat “skräp”. Mycket trevligt om det inte är dåligt väder, men det är det sällan på sommaren. Vi kanske ses där den 2 augusti då!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>