Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra förklarat Richard!

Bra förklarat Richard!Jag följde direktsändningarna från Sverigedemokraternas presskonferens med anledning av uteslutningarna av Gustav Kasselstrand och William Hahne från partiet och Karlskronaprofilen och partisekreteraren Richard Jomshof förklarade på ett utmärkt sätt anledningen. Jag har tidigare tyckt att man kunde försöka lägga meningsskiljaktigheter bakom sig, men med den information Richard presenterade förstår jag helt uteslutningarna.

Det var direktsändningar på nätet i SVT, TV4, DN, Expressen, Aftonbladet och Richard fick efter presskonferensen samma frågor hela tiden och svarade tålmodigt och fick fram det absolut viktigaste. Som jag ser det är antisemitismen hos företrädare från SDU som är det helt avgörande och många gånger nämndes Fria Tider som har samma agenda och stått bakom Kasselstrand och Hahne.

Sen var det bara direkt löjligt att höra vissa “experter” i intervjuer jämföra antisemitism med Sverigedemokraternas kritik mot islam som ideologi.

2 comments to Bra förklarat Richard!

 • Per

  Varför utesluts inte Björn Söder som av det välaktade Wiesenthal Center har listats som antisemit?

  • Karlskronabloggen

   Björn Söder egen kommentar löd:

   “Ser att Simon Wiesenthal Center nu lagt till mitt brev till dem, som en bilaga, i sin lista över antisemitiska händelser under 2014. Jag förmodar att de börjat inse att de gjort en stor tabbe. Frågan är bara om deras stolthet är för stor för att officiellt be om ursäkt?
   BJÖRN SÖDER.”

   Björn Söder är en av de största Israelvännerna i partiet och har besökt Israels parlament “Knesset” och har även en israelisk flagga på väggen i sitt kontor. Så helt klart var det ett stort misstag av Wiesenthal Center att endast gå på uppgifter från svensk gammelmedia som bara hade som mål att svartmåla Björn Söder och Sverigedemokraterna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>