Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Välbesökt med Paula Bieler

Dagens öppna medlemsmöte i Sverigedemokraterna med Paula Bieler från riksdagen blev välbesökt med över 70 medlemmar och sympatisörer. Paula höll en mycket bra föreläsning på en och en halv timme och fick många frågor under resans gång. Föreläsningen handlade mest om jämställdhet mellan män ock kvinnor, men det blev naturligtvis ofrånkomligt att många frågor kom att handla om integration där vissa “nyanlända” grupper inte vill anpassa sig till ett idag ganska jämlikt Sverige utan återinföra olika rättigheter för män och kvinnor.

Välbesökt med Paula Bieler

Bild med de flesta av de drygt 70 medlemmar och sympatisörer som dykt upp och applåderar Paulas utmärkta föreläsning, medan hon avtackas av Sverigedemokraterna Karlskronas gruppledare Christopher Larsson. Det blev faktiskt många applåder under föreläsningen, både till utmärkta frågeställare och för Paulas svar på frågorna!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>