Arkiv

Bokbörsen

Ny assisterande tränare

Idag var det en ny mycket välbesökt presskonferens av Karlskrona HK i Wachtmeister Galleria där bl a nye assisterande tränaren Ove Molin presenterades. Ove har ett förflutet som spelare med över 700 matcher för Brynäs och har även varit assisterande tränare i samma klubb sedan 2010. Fyra spelare som förlängt sina kontrakt med klubben presenterades också i form av Alexander Bergström, Vyacheslav “Slava” Thrukhno, Kristoffer Söder och Filip Cruseman.

Ny assisterande tränare i KHK presenterades

Ove Molin presenteras som ny assisterande tränare i Karlskrona HK

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>