Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nu är det nog kört för SDU?

Nyheter Idag kommer idag med en helt uppseendeväckande artikel som totalt förändrar situationen i konflikten mellan Sverigedemokraterna och partiets ungdomsförbund SDU. Enligt artikeln ska SDU samarbeta med vänsterextremistiska och skattefinansierade Stiftelsen Expo.

Skulle det som står i artikeln och de skärmdumpar på e-postkonversationer som Nyheter Idag presenterar visa sig stämma så är det helt klart kört för nuvarande SDU, för nu kommer alla eventuellt återstående tvivlande partivänner i Sverigedemokraterna att förstå vad konflikten handlar om och vända SDU-ledningen ryggen.

Nyheter Idag;
“Dokumentet avslöjar: SDU-ledningen allierad med Expo mot sverigedemokraternas partiledning”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>