Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Välbesökt marknadspremiär

Idag var det säsongspremiär för en av Ronnebys största sevärdheter och turistattraktioner i form av den stora loppmarknaden i Brunnparken och Brunnshallarna. Såg marknadsgeneralen och min tidigare arbetskamrat Sture Andersson just när vi anlände på förmiddagen, men det blev ingen tid att prata. Sture var med och startade loppmarknaden en gång i tiden och vid koll på nätet ska det vara 31:a årgången, men Sture är “still-going-strong” och den som även håller i bokningarna för alla som vill sälja.

Det var fullt inomhus i hallarna och längs själva parken under träden plus dubbla rader försäljare utomhus på framsidan. Fantastiskt intresse både bland säljare och besökare, men till sommaren lär det vara sex eller åtta rader på framsidan, liksom till vänster på bilden och även några rader säljare på baksidan.

Välbesökt marknadspremiär

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>