Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Käfta inte” med talmannen

Finansminister Magdalena Andersson (S) fick sig en rejäl åthutning av vice talmannen Tobias Billström (M) vid en av dagens riksdagsdebatter. Man kan tycka vad man vill om de formalia som gäller i Sveriges Riksdag, men helt välförtjänt här och mycket bra agerat av Tobias Billström. Just finansministern verkar ha väldigt svårt att tygla sitt humör och har varit i en liknande situation tidigare, men denna gång fick hon verkligen svar på tal av talmannen. Hon kan inte räkna med applåder vid varje barnsligt uppträdande, som när hon var gäst hos Skavlan, för det finns ingen som håller upp skyltar i riksdagen när åhörarna ska applådera.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>