Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“En helt okej minskning”

I dagens opinionsmätning från YouGov och Metro minskar Sverigedemokraterna från 19,0 till 18,5 procent och vikarierande partiledare Mattias Karlsson kommenterar detta på Facebook med: “När vi backar i en mätning och ändå får 18,5%, så känns det helt okej ” och det är bara att hålla med.

Avståndet mellan Moderaterna och Sverigedemokraterna som näst största parti i Sverige minskar konstant. I just denna undersökning är det nere på rekordlåg nivå med bara 2,6 procent, men sett till alla undersökningar under denna månad varierar siffran mellan just 2,6 procent och 10,0 procent, men trenden är tydlig!

"En helt okej minskning"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>