Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Bibi” som babysitter

Gårdagens val i Israel har följts i svenska gammelmedier och alla svenska israelfientliga “journalister” hade hoppats på ett regeringsskifte. Detta kom ordentligt på skam när den populäre Benjamin “Bibi” Netanyaho och hans parti Likud tog en storseger. “Bibi” sitter kvar som premiärminister och bildar regering med stöd av likasinnade partier i Israels parlament Knesset. Fantastiskt bra jobbat och en stor seger för Israel och en delförklaring kan kanske vara reklamfilmer som den nedan där premiärministern ställer upp som barnvakt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>