Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Grattis Karlskrona HK!

Karlskronabloggen skickar ett stort grattis till Karlskrona Hockeyklubb (KHK) som kvalificerade sig till Svenska Hockeyligan (SHL) genom seger mot Västerås IK med 2-1 ikväll och 3-1 i matchserien om platsen till SHL. Ishockey tillhör inte direkt mina favoritidrotter, mest p g a alla meningslösa långa matchserier utan större betydelse, när sen nästan alla lag går till slutspel och har chansen att avancera. Här var dock åtminstone en bra variant med att de två bästa lagen i serien gör upp om en direktplats till högsta serien.

Jag får tacka en Västeråssupporter, på Malta om jag minns rätt, som i chatten på Västermanlands Läns Tidningar (VLT) tipsade om en gratissajt där det gick att följa matchen direkt. Det fungerade helt perfekt och mycket bra bild-och ljudkvalitet och inte ett enda avbrott på hela matchen!

De två första perioderna var rätt tråkiga och KHK var knappt med i matchen som det kändes, men i tredje perioden var det bara ett lag på banan och efter flera jättechanser kom de två målen helt rättvist.

Har tyvärr ingen bild att delge från matchen och kanske blir det färre bilder närmaste dagarna i Karlskronabloggen för min gamla dator har (äntligen) gått bort, så jag får installera lite mer moderna program i den bärbara efterhand så får se om det blir lika enkelt som tidigare.

2 comments to Grattis Karlskrona HK!

  • Bosse B

    Stort grattis! Har en granne från “pinan”, har glömt att gratta honom. Just nu nedsläkt i huset – troligen ute och firar. Notera min “nya” adress (över ett år gammal).

    • Karlskronabloggen

      Hej Bosse! Ja, det var något firande här på torget idag klockan 18.00, men inget jag var ute och kollade på. Har noterat din nya adress och jag har faktiskt en precis liknande som alternativ mailadress.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>