Arkiv

Bokbörsen

Välbesökt medlemsmöte

I söndags på eftermiddagen hade Sverigedemokraterna Karlskrona sitt första medlemsmöte för året och det var mycket välbesökt! Drygt ett femtiotal medlemmar hade slutit upp, trots att det inte var någon inbjuden föreläsare. Istället fick alla gruppledarna i de olika nämnderna presentera vad som diskuteras i respektive nämnder och även presentera övriga invalda i kommun och landsting. Det var mycket informativa och uppskattade presentationer och det blev många frågor från medlemmarna. Sammanhållande var gruppledaren i kommunfullmäktige Christopher Larsson, som här väntar på ett par eftersläntare innan han påbörjade mötet.

Välbesökt medlemsmöte

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>