Arkiv

Bokbörsen

Sverigedemokraterna 19 %

De meningslösa utspelen från Kristdemokraterna och Folkpartiet i integrationspolitiken tycks som väntat bara gett som effekt att Sverigedemokraterna ökar och når i Metro och YouGov:s februarimätning 19,0 procent, vilket är den högsta siffra något opinionsinstitut någonsin haft för partiet! Så länge de andra partierna vägrar se “elefanten i rummet” och göra något åt huvudproblemet kommer strömmen av väljare från de andra partierna till Sverigedemokraterna helt klart att fortsätta i oförminskad takt!

Metro: “Ny mätning: KD:s och FP:s utspel har gynnat SD – får rekordstöd”

Sverigedemokraterna 19 %

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>