Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Mobila EU-migranter”

Tok-Sverige slår nya rekord med att hitta på nya politiskt korrekta ord eller uttryck. Läste nu i helgen att de som deltar i det organiserade tiggeriet runt om i Sverige och som sitter utanför i stort sett varje affär nu ska gå under det nya begreppet “mobila EU-migranter”. Jag såg rätt många sådana “mobila EU-migranter” i centrala Växjö i lördags och funderade lite på om de hade någon annan slags ordningsstadga i Växjö kommun? Inga “tiggare” satt nämligen utanför affärerna utan alla gick omkring med skyltar med dåligt textad engelska. Undantaget var några dragspelande herrar på Storgatan som dock blev överröstade av arabisk musik och tal på arabiska från manifestationen för “Palestina”.

3 comments to “Mobila EU-migranter”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>