Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilket klockrent svar!

En artist som tydligen ska vara känd, men som jag aldrig hört talas om, heter Molly Sandén och hon har just kommit med en ny musikvideo som heter “Phoenix” (notera namnet noga). I videon bränner hon diverse saker, bl a en reklamfolder för Sverigedemokraterna. Molly Sandén förklarar detta i Aftonbladet med “-  Det är såklart lite av ett statement från min sida…”. 

Sverigedemokraternas pressekreterare Henrik Vinge har dock en absolut underbar kommentar till sekvensen där reklamen brinner på bokbålet. Med tanke på namnet på videon “Phoenix” ser Henrik det som en koppling till den mytomspunna Fågel Fenix som bränner sig själv på bål för att återuppstå i föryngrad gestalt.

“– Det är en intressant analogi till SD. Vi har varit uträknade ett antal gånger men alltid kommit tillbaka starkare”, förklarar Henrik Vinge.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>