Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nya partiledaren tycker…

Om moderata väljare trodde att det skulle bli någon förändring av Moderaternas politik med Anna Kinberg-Batra som partiledare kan dessa tankar skrinläggas. Snarare verkar det bli värre med henne än med den totalt verklighetsfrånvände Fredrik Reinfeldt som partiledare. Igår uttalade sig den nya partiledaren enligt nedan och anslöt sig därmed till Mona Sahlins (S) hispiga idéer att återvändande “svenska” IS-terrorister från krigen i Syrien och Irak ska mötas av förtursjobb, saft och bullar och allt annat tänkbart stöd från samhället.

Nya partiledaren tycker...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>