Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilken straffspark Richard!

Missade gårdagens Agenda i SVT på nätet, men har nu sett debatten mellan Karlskronas Richard Jomshof (SD) och Mona Sahlin (S). I debatten deltog även en professor i islam och programledaren, så det var som vanligt tre mot Richard i själva debatten. Det var dock inga problem för Richard som var helt överlägsen och det var rena straffsparken eftersom de andra tre vägrade se att det är ideologin islam som är problemet.

Mona Sahlin är alltid lika tröttsam med att dra upp Breivik och “högerextremism” (vad det nu innebär) och professorn var direkt  pinsam att som jämförelse dra upp en “kristen grupp” som för länge sedan mördat läkare på abortkliniker i USA. Det är lite skillnad i storleken på de enskilda och grupper som utfört dessa dåd jämfört med våldsverkarna som anser sig agera i islams namn runt om i världen. Ska man ha någon som helst möjlighet att lösa problemet måste man givetvis erkänna var problemet ligger och börja diskussionen utifrån detta.

2 comments to Vilken straffspark Richard!

  • Lars Ottosson

    Varför fattar inte Måna hur korkat hon diskuterar ?????

  • Karlskronabloggen

    Nej, man får väl för en gångs skull hålla med Göran Persson som sa att ”tänkandet är inte Mona Sahlins starka sida.” Hon tror nog på fullt allvar att hennes förslag om “jourtelefon” för återvändande “svenska” jihadister skulle förhindra liknande händelser som i Frankrike.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>