Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Valrörelsen har börjat

Det skulle inte bli någon debatt i SVT Aktuellt utan separata intervjuer med Mattias Karlsson (SD) och Jonas Sjöstedt (V), men det utvecklades till en mycket hetsig debatt där Mattias Karlsson helt klart gick segrande ur striden mot både den otroligt partiska programledaren och floskelpapegojan Jonas Sjöstedt.

3 comments to Valrörelsen har börjat

 • Matts

  Sjöstedt kommer nog inte vara lika livlig i mars 2015 då hans kommunist parti kommer att få ännu mindre väljare.

  Äckligt att se massmedierna mata ut propagandan om att allt är SD:s fel. Att SD inte följer praxis. Att SD inte tar ansvar. Jag hoppas folk har hjärna nog att genomskåda detta. Om det var nån som tog ansvar så var det SD.

 • Lars Ottosson

  Löjligt att haka upp sig på pensionärerna och A-kassan bara för att SD inte röstar med SD. I deras egen budget fanns betydligt större sänkningar för pensionärerna men det låssas inte kommunisten om. Han och Löven tror nog de kan tjäna röster från de gamla genom att ljuga så tungan blir blå.

 • Lars Ottosson

  För att SD inte röstar med regeringen ska det vara

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>