Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Väntat och bra beslut av SD

Väntat och bra beslut av SD

Idag fick alla som kollade Sverigedemokraternas presskonferens sig till livs en riktig föreläsning på 25 minuter om Sveriges ansvarslösa och extrema invandringspolitik och det var mycket statistik som censureras eller vinklas i gammelmedierna som presenterades. Det var säkert väldigt många som såg och lyssnade på presskonferensen, som direktsändes i svensk TV, radio och via alla större gammelmediers hemsidor och förhoppningsvis vaknade ytterligare kommande väljare ur sin djupa sömn. Först efter föreläsningen kom det väntade beskedet om att samtliga 49 ledamöter i riksdagen ställer sig bakom partiets beslut att fälla regeringens budgetförslag.

Den lysande föreläsningen stod vikarierande partiledaren Mattias Karlsson för, men även Oscar Sjöstedt gjorde som vanligt en briljant presentation av hur partiet såg på skillnaderna mellan de olika budgetalternativen.

Nu får vi se vad som händer ikväll och inatt efter statsminister Stefan Löfvéns smått desperata inbjudan till de fyra Allianspartierna till samtal. Dock verkar intresset mycket svalt från de fyra partiledarna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>