Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Att synas även efter valen

Något jag funderat på många gånger är varför de politiska partierna i sjuklövern bara syns tidigast någon månad innan det är dags för val. I år var det ju dessutom “supervalår“, men nästan alla sjuklöverpartier lyste med sin frånvaro vid de flesta evenemang i Karlskrona med omnejd under 2014. Jag tycker det är precis lika viktigt att synas bland väljarna även när det inte inte är val på gång närmaste tiden. Sverigedemokraterna är det enda parti som verkar ta fasta på detta och syntes tidigare i år på i stort sett alla evenemang i Karlskrona. Dessutom helt egna arrangemang med flera besök av främst Jimmie Åkesson och Björn Söder.

Idag var det Första Advent och Sverigedemokraterna bjöd på korv med bröd, kaffe, glögg, kakor och godis mitt i centrum på Ronnebygatan. Ett mycket uppskattat initiativ och allt ät- och drickbart hade en strykande åtgång denna kalla sista november 2014. Det var t o m så att nedpackning fick ske lite tidigare än vad som var planerat eftersom både korv och glögg tog slut.

Här väntar fyra tomtar på att korven och glöggen ska bli klar medan en ung besökare redan har fått provsmaka glöggen . Från vänster Göran Eklund, Christopher Larsson, Lotta Antman och Susanne Cederholm.

Att synas även efter valen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>