Arkiv

Bokbörsen

Ett starkt julklappstips

Ett bra julklappstips för “kaulskroniter” är Föreningen Carlscronas årsbok 2014 som handlar om “Hästö – Karlskronas vagga“. Jag har tidigare skrivit om boken i Karlskronabloggen och här kommer en bild från pressvisningen i torsdags. Det är föreningens ordförande och författaren till boken Göran Mårtensson som visar upp boken i föreningslokalen på Alamedan 11. Där går det att köpa boken i morgon söndag 1:e advent mellan klockan 12.00 och 16.00. Försäljning sker även utanför CityHallen i Wachtmeister Galleria samma tid och där kommer även försäljning att ske under alla helger fram till jul. För mer exakta tider kontakta föreningen – alla kontaktuppgifter finns på hemsidan www.fgc.nu. Boken kostar 220 kronor för medlemmar och 280 kronor för icke medlem. Det går dock att lösa medlemskap för 2015 (100 kronor per år) i samband med köp.

Ett starkt julklappstips

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>