Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kvinna, Man eller Annat?

Fyra gånger om året svarar jag sedan länge på frågor från Medborgarpanelen vid Göteborgs Universitet och frågorna handlar oftast om politik och aktuella samhällsfrågor. Lite bakgrundsinformation får alla deltagare också ge vid varje undersökningstillfälle eftersom det är en undersökning som görs “anonymt”. Dock var det i dag en rätt rolig fråga som jag inte sett tidigare. Vad tänker de sig att svaret på tredje alternativet kan vara?

Kvinna, Man eller Annat?

2 comments to Kvinna, Man eller Annat?

  • Fd K-a-bo

    Se det som ett tidens tecken.
    Ett resultat av det kollektiva svenska vansinnet..

    • Karlskronabloggen

      Precis, exempelvis vansinnet med “könsneutrala toaletter” som de bl a gjorde reklam för på köpcentret Amiralens toaletter i Karlskrona. Enligt artiklar finns det ju numera också i Sverige ett tredje kön som heter “intergender” (mellan könen) så det är kanske det som ska vara svaret i enkäten?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>