Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Pepparkakskläder?

Blev förvånad vid ett besök på Åhlens på Ronnebygatan då jag såg att de sålde pepparkakskläder till barn, förmodligen för att användas i kommande luciatåg. Trodde faktiskt att sådana kläder inte längre är politiskt korrekta och bortcensurerade i dagens Dårhus Sverige, men så är tydligen inte fallet.

Pepparkakskläder finns fortfarande till salu, åtminstone hos Åhlens i Karlskrona

2 comments to Pepparkakskläder?

  • Fd K-a-bo

    Än lägger inte skolan i vad man gör i hemlighet, hemma…
    Men snart tvingas väl de små grynen att likt de ålades göra i DDR, skvallra på föräldrarna..

  • Karlskronabloggen

    Ja, det är faktiskt ingen helt omöjlig utveckling i dagens DDR-liknande svenska samhälle. Det fasansfulla är att så få människor ens förstår den indoktrinering som pågår från dagis, skola, TV, radio och gammelmedier. Läste en rätt bra artikel nyligen och som handlade om just detta. Slutsatsen blev att om 20-30 år kommer människor att se tillbaka på denna tid och undra hur svenska folket kunde låta sig luras på detta sätt och jämförde med både nazismens utveckling i Tyskland och de gamla kommunistdiktaturerna bakom järnridån och i Kina.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>